Najnovšie recenzie zo sekcie Podpora trávenia a zažívania
- veľmi účinne probiotiká
- odporúčam balenie 120 tab. (výhodná cena)
- vyššia cena, ale za kvalitu sa platí
- bruško už nebolí
Používa celá rodinka v prípade potreby, žalúdočné problémy ( nevhodné stravovanie,..) tablety nám vyhovujú, ..
ADAMPharm Ostropestrec mariánsky+Kurkuma+Cholín 60 kapsúl
Pridané: 20. augusta 2024
(naposledy upravené 20. augusta 2024)
Zakúpený v Etabletka
Beriem krátko nemôžem zodpovedne ohodnotiť.
JE to predovšetkým prevencia ak to dlhodobo pomáha japoncom byť fit pomôže to upevniť zdravie aj nám a doporučujú ho viacerí kardiológovia
Chuť je fajn užívam zatiaľ par dni uvidím neskôr ako bude fungovať
- Vemi dobrý výrobok na trávenie
Zdravý svet Lipozomálny liver booster komplex na pečeň 250 ml
Pridané: 19. augusta 2024
(naposledy upravené 19. augusta 2024)
Zakúpený v ZDRAVÝ SVET
Bohužiaľ zatiaľ necítim žiadne zmeny, absolútne žiadny efekt, užívam 2x 10 ml denne, ráno nalačno pred jedlom a večer cca 1 hodinu po jedle a zapijem to troškou vody, lebo to nemá moc dobrú príchuť. Plánujem ešte doužívať fľašku a pokiaľ nebudem ani potom citiť žiadne zmeny, už si produkt neobjednám. Prípadne ak som zvolila nesprávny postup dajte mi radu, ako mám postupovať, aby som dosiahla želaný efekt.
Nepriek negatívnemu feedbacku vám prajem pekný deň. K.
Jednoducho pomáha
Je dobrý
kupujem pravidelne, výhodná cena
- Nič ine pri hit mi nepomohlo len toto! A to som.toho vyskúšala vela.úžasný produkt
pre histaminikov super produkt
- Zatiaľ som neskúšala
- Snad ucinkuje
- perfis
Kompava Fyto Enzyme objednávam temer pravidelne. Mám s ním tie najlepšie skúsenosti. Doporučujem vyskúšať hlavne pre ľudí, ktorým robia problémy s trávením isté potraviny. Kto vyskúša neoľutuje.
- Dobrá znášanlivosť
Nič
BioTech Liver Aid 60 tabliet
Jakub Vilímek
Pridané: 16. augusta 2024
(naposledy upravené 16. augusta 2024)
Zakúpený v BodyWorld SK
- Vyhoda
Mne najviac vyhovuje spomedzi vyskúšaných.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »